Ton van Roessel
Vereniging Vitaal Vossenberg

Mijn naam is Ton van Roessel en ik werk al 35 jaar met veel plezier bij FujiFilm. Sinds 2017 ben ik Staff director waarin ik verantwoordelijk ben voor de ondersteunende afdelingen binnen Fujifilm Tilburg. Fujifilm is een van de grote bedrijven op Vossenberg en daarom vinden we het belangrijk om ook een stuk verantwoordelijkheid in de Vitaal vereniging Vossenberg te nemen.

Sinds maart 2018 ben ik voorzitter van Vitaal Vossenberg waar ik me naast de algemene bestuurstaken vooral sterk probeer te maken voor verduurzaming van de bedrijven en industrieterreinen bijv. door een actieve rol in de Greendeal.

Het leuke van zo’n bestuursfunctie is het contact met andere bedrijven en collega bestuursleden op andere bedrijventerreinen. Samen, in de BORT federatie kunnen we echt iets voor elkaar krijgen.

Naast dat mijn werk ook mijn hobby is ben ik zaterdags vaak op de molen in Hilvarenbeek te vinden, waar ik als vrijwillig molenaar probeer mijn steentje bij te dragen om dit erfgoed in stand te houden. Naast dit “harde” werken houd ik van lekker eten (probeer dat dan ook zelf klaar te maken) en een lekker glas wijn of bier met het gezin, bestaande uit mijn vrouw, twee dochters en een zoon, en vrienden.