Maarten Wolters
Vereniging Vitaal Kraaiven

Ik ben Maarten Wolters, 48 jaar, en woonachtig in Goirle. In mijn vrije tijd kun je me bijvoorbeeld tegenkomen op de golfbaan, mountainbike of hockeyveld om mijn 2 zoons van 8 en 9 aan te moedigen.

Ik ben sinds mei 2018 CFO van Pondres, een mooi bedrijf met een lange Tilburgse historie. Met veel passie en plezier lever ik ieder dag samen met mijn collega’s een bijdrage aan de verdere verbetering van onze dienstverlening met als doel meer tevreden klanten. Naast mijn rol als CFO ben ik voorzitter van Kraaiven Vitaal.

Ik zie als mijn belangrijkste rol om richting te geven aan onze toekomstvisie en mijn medebestuursleden in hun volle kracht te zetten. Daarnaast treed ik namens het bestuur naar buiten om verbindingen en samenwerking met bijvoorbeeld andere Vitaal verenigingen, ondernemers en de gemeente Tilburg te stimuleren.

Toen ik voor het bestuur werd gevraagd was mijn eerste gevoel meteen positief. Ik zie het als een enorme kans om zelf een concrete bijdrage te leveren aan meer cohesie tussen ondernemend Tilburg. Ik geloof in de kracht van de lokale netwerkeconomie, en heb in eerdere werkervaringen in het buitenland mogen ervaren tot welke aansprekende resultaten dit kan leiden. Waarom ook niet in Tilburg?

Na mijn bestuursperiode hoop ik dat ik terugkijk op een inspirerende tijd waarin ik samen met mijn mede bestuursleden heb bereikt dat Kraaiven is verduurzaamd, vergroend en een prettige en veilige werkomgeving biedt. En wat zou het mooi zijn als er door meer cohesie een arbeidspool en trainingscentrum op Kraaiven is gestart!