Jan van Mourik 
verbonden aan VNO-NCW Brabant Zeeland als belangenbehartiger en via VNO-NCW Brabant Zeeland verbonden aan BORT als secretaris

Ik was in het verleden tijdlang BORT secretaris en ken de vereniging dus al vele jaren. Na wat omzwervingen in werkgeversland in Brabant ben ik nu weer terug als secretaris van BORT, met als taak het vernieuwde BORT – het is nu een federatie van  ondernemingsverenigingen, met name Vitaal verenigingen die het parkmanagement op de bedrijventerreinen aansturen – vorm te geven. Dat is en blijft een uitdaging,  met 1300 aangesloten bedrijven, met parkmanagement in ontwikkeling, met BORT als spin in het web centraal tussen de lokale overheid en de ondernemers.

Een goed bereikbare stad, aantrekkelijke bedrijventerreinen, goed opgeleide mensen, een aantrekkelijk centrum, een omgeving die ondernemers stimuleert het beste uit zichzelf en de medewerkers te halen, daar zetten we ons als BORT voor in en daar lever ik graag mijn bijdrage aan!

O ja, eigenlijk ben ik een Zeeuw van geboorte, maar na dertig jaar Tilburg zien ze in mij inmiddels meer een Brabander dan een Zeeuw.