Jan Gevers
Vitaal-verenigingen

Ik ben Jan Gevers, mede grondlegger van Vitaal . Ik geloof heilig in de bottom up structuur die we neergelegd hebben. Eigenaarschap voor het wel en wee op bedrijventerreinen is de spil waar het om draait.

Momenteel ben ik voorzitter van de Stichting TOF en sinds mei 2020 tijdelijk voorzitter van het voorzittersoverleg. In dat kader ben ik ook tijdelijk auditor in het dagelijks bestuur van BORT.

Als oud voorzitter van de Algemene Directie van Van Spaendonck ben ik blij dat ik mijn expertise op het vlak van samenwerking tussen ondernemingen in kan zetten om duurzame en toekomstbestendige bedrijventerreinen in Tilburg te hebben en houden in een Vitaal model dat “van en voor” de ondernemers is. Dat “van en voor” principe hanteren we niet alleen in de Vitaal structuur, maar ook in vele projecten. Bijvoorbeeld in het project Solar valley Tilburg, waarin we ondernemers ontzorgen bij het leggen van zonnepanelen in een BV waar Vitaal – lees de ondernemers – zelf aan de knoppen zitten. Wel zo vertrouwd!