Helga Meijer
Netwerk en communicatie

Graag stel ik me even voor. Ik ben Helga Meijer en eigenaar van Geestdrift, een social media bureau. Voorheen heb ik 10 jaar gewerkt bij Iris Ohyama als Director. In deze hoedanigheid was ik als lid betrokken bij BORT Vossenberg. Mijn achtergrond is Human Resource Management en ik help ondernemers met organisatievraagstukken. Daarnaast help ik ondernemers hun online zichtbaarheid te vergroten op diverse sociale mediakanalen.
Toen ik voor de bestuursfunctie Netwerk en Communicatie werd gevraagd, was ik meteen enthousiast. Verbinden en netwerken is me op het lijf geschreven. Ik zie het als een uitdaging om de BORT Federatie op een enthousiaste en strategische manier te positioneren. Ik geloof in de kracht van lokale ondernemers en heb in mijn eerdere werkervaringen veel support gehad binnen ondernemend Tilburg. Samenwerken en elkaar versterken is de sleutel van succes!
Ik wil graag mijn positieve bijdrage leveren, om samen met de andere bestuursleden de groei van BORT, hét Tilburgs netwerk voor ondernemers, te realiseren.