Frank van Kempen
Netwerk en evenementen

Even voorstellen. Mijn naam is Frank van Kempen. Tilburg is mijn stad. Hier ben ik geboren, getogen, woon, werk en leef ik. Ruim 32 jaar ben ik met veel plezier en succes werkzaam geweest in verschillende marketing, communicatie, sales en managementfuncties bij Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BNDeStem. (De Persgroep)
In mijn werk en nevenfuncties heb ik ervaren dat bedrijven en organisaties in Tilburg er voor elkaar zijn. Ze werken samen, inspireren elkaar, delen en vieren successen.

Mede door werk en nevenfuncties heb ik een groot netwerk opgebouwd. Verbinden en netwerken is me op het lijf geschreven. Binnen het BORT bestuur ga ik me vooral bezig houden met het organiseren van een aantrekkelijke, boeiende netwerk en ledenbijeenkomsten.

Graag wil ik samen met andere bestuursleden een positieve bijdrage leveren om het beste en grootste Tilburgse zakelijke netwerk te realiseren.